Over Ons

Wij zijn TotalPress

Bij TotalPress bent U aan het juiste adres als het gaat om kwaliteit, persoonlijk contact, snelle leveringen en een scherpe prijs. Wij gebruiken de beste materialen om er voor te zorgen dat U professioneel en de juiste kwalitatieve producten gebruikt of laat zien aan anderen. Wij hanteren snelle leveringen en snelle handelingen, aangezien wij een groot deel van ons drukwerk in eigen productie hebben. U kunt bij ons terecht voor alles: visitekaartjes, flyers, enveloppen, spandoeken, vlaggen, banners en noem maar op!

Zowel zakelijk als particulier kunt U bij ons terecht. Iemand die graag 1 shirtje bedrukt willen hebben of een bedrijf dat opzoek is naar 100 jassen die geborduurd moeten worden, bij ons is het geen enkel probleem!

U heeft een ruime keuze uit bedrijfskleding en verenigingskleding. Wij bieden kwaliteit kleding aan van veel verschillende merken. Staat Uw product er niet tussen? Neem dan contact met ons op, niet alle kledingartikelen staan bij ons op de website. 

Sinds kort kunt U ook bij ons terecht voor relatiegeschenken en weggevertjes voor iedereen. Wij bieden een ruim assortiment aan relatiegeschenken die in elke branche en elke periode van het jaar te gebruiken zijn en spelen hier ook erg in mee. Dus houdt onze aanbiedingen en producten in de gaten!

U bent bij ons altijd welkom, ook om kennis te maken met een van de medewerkers van TotalPress of voor een lekkere bak koffie. Zij zullen U het beste advies geven en er voor zorgen dat U altijd de juiste prijs ontvangt voor het beste materiaal. Wij zijn te vinden aan de Haarweg 5 in Tubbergen. 

Geen uitdaging is ons te gek en nemen dan ook graag Uw werk in handen! 

Vragen stel ze gerust aan Jop!

Jop Van Den Berg

Jop Van Den Berg

Eigenaar
085 301 83 39 jop@totalpress.nl

Wij werken samen met