Wij zijn TotalPress

Bij TotalPress ben je aan het juiste adres als het gaat om kwaliteit, persoonlijk contact, snelle leveringen en een scherpe prijs. Wij gebruiken de beste materialen om er voor te zorgen dat je professioneel en de juiste kwalitatieve producten gebruikt of laat zien aan anderen. Wij hanteren snelle leveringen en snelle handelingen, aangezien wij een groot deel van ons drukwerk in eigen productie hebben. Je kunt bij ons terecht voor alles: visitekaartjes, flyers, enveloppen, spandoeken, vlaggen, banners en noem maar op!

Vragen stel ze gerust aan Laura!

Laura Elferink

Laura Elferink

Media designer
0853018339 laura@totalpress.nl
Over Ons

Zowel zakelijk als particulier kun je bij ons terecht. Iemand die graag 1 shirtje bedrukt willen hebben of een bedrijf dat opzoek is naar 100 jassen die geborduurd moeten worden, bij ons is het geen enkel probleem!

Je hebt een ruime keuze uit bedrijfskleding en verenigingskleding. Wij bieden kwaliteit kleding aan van veel verschillende merken. Staat jouw product er niet tussen? Neem dan contact met ons op, niet alle kledingartikelen staan bij ons op de website.

Ook bieden wij een ruim assortiment aan relatiegeschenken die in elke branche en elke periode van het jaar te gebruiken zijn. Dus houdt onze aanbiedingen en producten in de gaten!

Je bent bij ons altijd welkom, ook om kennis te maken met een van de medewerkers van TotalPress of voor een lekkere bak koffie. Zij zullen voor je klaar staan en zorgen voor het beste adies.


Wij zijn te vinden aan de Haarweg 5 in Tubbergen.

Geen uitdaging is ons te gek en nemen dan ook graag jouw werk in handen!

Wij werken samen met