Textiel transfers zijn bestelbaar vanaf 1 stuk.

Bij textiel transfers draait alles om creativiteit, individualiteit en gemak. Of je nu op zoek bent naar een unieke manier om je eigen kleding te personaliseren, een speciaal cadeau wilt maken, of je bedrijfslogo op t-shirts, hoodies of andere kledingstukken wilt laten drukken, onze textiel transfers bieden de perfecte oplossing.

Wat maakt onze textiel transfers zo speciaal? Het feit dat je al vanaf 1 stuk kunt bestellen, maakt het voor iedereen toegankelijk om hun eigen ontwerpen tot leven te brengen. Of het nu gaat om een grappige slogan, een kunstwerk, een foto of een bedrijfslogo, wij zorgen ervoor dat je ontwerp haarscherp en duurzaam op het textiel wordt overgebracht.

Onze textiel transfers zijn eenvoudig aan te brengen en geschikt voor allerlei soorten textiel, van katoen tot polyester. Ze zijn wasbaar en blijven lang mooi, zodat je kledingstukken er altijd fris en gepersonaliseerd uitzien.

Het bestellen van textiel transfers is snel en moeiteloos. Mail eenvoudigweg je ontwerp naar info@totalpress.nl
noteer het gewenste formaat en aantal, en wij zorgen voor de rest. Of je nu één speciaal kledingstuk wilt maken of een hele reeks gepersonaliseerde items nodig hebt voor een evenement, wij staan voor je klaar.

Laat je creativiteit de vrije loop en geef je kleding een persoonlijke touch met onze textiel transfers. Bestel vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk het is om je ontwerpen tot leven te brengen op textiel, en dat al vanaf 1 stuk!

Personaliseer, inspireer en laat je merk stralen op textiel.”

Recensies

Salon 82

Dit jonge dynamische team denkt in alles met je mee. Super fijn om mee samen te werken. Van visitekaartjes, raambestickering tot gepersonaliseerde koffiekopjes. Alles is van topkwaliteit & wordt snel geleverd.

Fit met Ollie

Fit met Ollie werkt al sinds het begin samen met TotalPress. TotalPress is een Jong en gedreven bedrijf wat echt meedenkt met ons.

Tankstation Mos

Totalpress gerund door Twee enthousiaste, flexibele en meedenkende jonge ondernemers. Drukwerk en bedrijfskleding zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Mijn ervaring met TotalPress is zeer positief met Twentse nuchterheid.